Személyi kölcsön hitelkiváltásra

Sok olyan adós van, akiknek feje fölött összecsapnak a hullámok, és szinte eltemetik őket a sárga csekkek. Ismerős az érzés? Személyi kölcsön, áruvásárlási kölcsön, autóhitel, gyorskölcsön – és a sárga csekkek csak gyűlnek, gyűlnek. Ilyenkor mindannyian kiegyeznénk egy jó tündérrel, aki a sok csekket elviszi, maximum egyet –kettőt hagy helyette. Milyen jó lenne, ha nem a fizetésünk 70 %, hanem csak a negyede menne a törlsztőrészletekre! Nos, ha Ön is álmodozik olykor ilyesmiről, akkor tudjon róla, hogy van megoldás!

Adósságrendező hitelek majdnem minden banknál

Mivel a bankok tudják, hogy nem egyedi probléma a viccesen csak sárgacsekk szindrómának nevezett tünetegyüttes, így piacra dobták az adósságrendező hiteltermékeket, hogy az adósok fellélegezhessenek, és némi könnyebbséghez jussanak. Megnövelt futamidővel, de lényegesen alacsonyabb törlesztőrészlettel teszik lehetővé, hogy a meglévő adósságállományunkat kifizessük, és a későbbiekben csak ezt az egy hitelt törlesszük. Szerencsés esetben, ha az adós minősítése, és a meglévő hitelek összege ezt lehetővé teszi, akkor a kifizetendő hiteleken felül még marad az adósságrendező személyi kölcsön összegéből szabadon felhasználható maradvány összeg, melyet a kölcsönigénylő bármilyen hitelcélra fordíthat. Mivel igen kedvező lehetőségről beszélünk, így számtalan ügyfél választotta már, és választja folyamatosan az adósságrendező hitel lehetőségét. Különösen jól jön ez most, az év végi ünnepek közeledtével.

Mit ajánl az FHB?

Az FHB két konstrukciót is kínál az adósságrendezésre, az „FHB Hatos Referencia Kölcsön hitelkiváltásra” a kölcsön kamata a 6 hónapos kamatváltoztatási gyakoriságon belül állandó, az „FHB Ötös Fix Kölcsön hitelkiváltásra” elnevezésű hitel esetében a kölcsön kamata az 5 éves kamatperióduson belül fix. Nézzünk egy példát:

1 millió forint összeget 36 hónapos futamidőre az FHB Hatos Referencia Kölcsön igénylése esetén havi 30.048 forint törlesztőrészlet vállalása mellett ad a bank. Ugyanez az FHB Ötös Fix Kölcsön hitelkiváltásra elnevezésű hitelénél havi 30.807 forintra módosul.

Adósságrendező Személyi Hitel a Citibanktól is!

A Citibank is ad személyi hitelt a fennálló tartozásunk rendezése céljából. 1 millió forintos összeget 36 hónapos futamidőre havi 36.147 forint törlesztőrészlet megfizetése mellett igényelhetünk. Újdonság most a Citibanknál 2015.12.31.-ig benyújtott hitelek esetében, hogy a bank megajándékozza az ügyfelet, vagyis vagy egy Samsung táblagépet kapunk ajándékba, vagy egy 50 ezer forintos utazási utalványt. Érdemes hát mérlegelni, hogy megéri-e nekünk ez a fajta akciós kínálat az adósságrendező személyi hitelünk mellé.

Cetelem Bank adósságrendező személyi kölcsön

Akár a Cetelem bankhoz is fordulhatunk adósságunk rendezése céljából, náluk is kapunk segítséget. A Cetelem Bank egyik előnye, hogy úgy juthatunk hitelhez, hogy be sem kell mennünk a bankba, akár személyes kontaktus nélkül, csak telefonos és elektronikus kapcsolattartással juthatunk személyi kölcsönhöz. Ha maradunk az 1 millió forintos hitelösszegnél, és a 36 hónapos futamidőnél, akkor a Cetelem Banknál havi 34.340 forintos törlesztőrészletet kell megfizetnünk!

Láthatjuk, hogy a különbség nem túl nagy a bankok ajánlata között, azonban érdemes mérlegelni, mert havi 2.000 forintos különbség, a 36 hónapos futamidő alatt összesen 72.000 forintos különbséget eredményezhet, ami testvérek között is egy televízió, vagy egy utazás ára. Érdemes tehát az ajánlatokat alaposan átnézni és megfontolni!