Hófehér ülőgarnitúra – egy külön stílus, ami mindenhez illik!

A fehér mindenkinek mást jelent. Van, aki a tisztaságot keresi benne, van aki hűvösségét szereti és vannak olyanok is, akik a semlegessége miatt választják a fehér színű holmikat. A népszokások és hiedelmek kapcsán is számtalanszor találkozhatunk a fehér színnel. A fehér a jót, míg a fekete a gonoszt jelképezi a legtöbb vallásban. A fehér a transzcendencia, tökéletesség jelképe is egyben, Kínában a gyász színe, ami a megtisztulásra, az ókori Athénban pedig a vádlott felmentése mellett szavaztak fehér kövekkel, így védve az ártatlanságot.

Aki szereti a hűvösebb, levegősebb, világos dolgokat, annak a fehérrel semmi baja sem lehet. A lakberendezésben ugyanúgy jelen van folyamatosan divatszínként, mint az ötözködésben. A fehér és a fekete az a két szín, mely semmilyen területen, semmilyen stílusban, semmilyen korban nem fog kikopni a divatból. Az már más kérdés, hogy a tudomány e kettőt nem színként tartja számon. A nappalinkban sokat tartózkodunk, a vendégeinket is ide ültetjük le, így hát fokozottan fontos, hogy hogyan rendezzük be ezt a helyiséget.

A fehér ülőgarnitúra nem lehet rossz választás, mivel tisztaságérzetet, letisztultságot sugároz magából, valamint minden más színnel tökéletesen kombinálható. A fehér ülőgarnitúra egyetlen hátránya, hogy nagyon kell figyelni a tisztítására. Az apróbb koszolódások is rögtön feltűnőek, de egy megfelelő kárpitozásról ez hamar eltüntethető. Aki tud időt szánni és hajlandó is a fehér ülőgarnitúra tisztítására, annak egy csodálatos, stílusos és meghökkentő ülőalkalmatossága lesz.

A fehér szín, ha élénk és valóban tiszta, megdöbbentő, hatásos jelenség, ezért nappalinkat egy csapásra különlegessé tehetjük egy fehér ülőgarnitúrával. Teljesen mindegy, hogy klasszikus vagy modern a formavilága, hogy sarokgarnitúra vagy több részes ülőgarnitúra, esetleg valami extravagáns formavilágú bútorról van szó, ha az fehér, már nagy baj nem lehet, bele fog illeni a környezetbe és folyamatosan bezsebelhetjük az elismerő megjegyzéseket. Aki egy fehér ülőgarnitúrát mer venni a nappalijába, az minden bizonnyal merész és vagány személyiség aki mindezek mellett kedveli az egyszerűséget és a tisztaságot. Az áruház kínálatában is számos hófehér ülőgarnitúra található.

Az egyik nagyon modern, nagyméretű ülőgarnitúra, a BOOGIE U-FORM sarokkanapé a nagy alapterületű nappalik csodás hófehér dísze lehet. Formavilága minimalista, a színhez még letisztult formavilág is járul, ezzel téve tökéletessé a hangulati élményt. Az ülőgarnitúra egyszerűen elegáns, kifinomult és nagyon kényelmes. Alacsony háttámlája miatt optikailag növeli a teret, melyhez a fehér szín is hozzájárul, így a nagy nappalikat mégnagyobbnak láttatja, a kisebbeken pedig javít egy kicsit. Ez egy igazi design bútor, kárpitozása textilbőr, a kanapé térben is elhelyezhető. Az egyszerűségen és minimalista stíluson semmit sem ront, sőt inkább kiegészíti azt a díszvarrás és tűzés, mely az ülőfelületet ékesíti. Természetesen ez is hófehér. Színes díszpárnákkal akár minden nap újabb és újabb stílust lehet varázsolni ezzel az egy bútordarabbal a lakásba. Ráadásul az ülőgarnitúrához kettő darab közepes méretű, szép tónusú zöld díszpárna is tartozik.

A méretei 340x230x17 centiméter. A kisebb nappalik tulajdonosai, aki szeretnek délutánonként relaxálni egyet kényelmes otthonukban, valószínűleg meg lennének elégedve a NICE bőr relax kanapéval. Ez egy kétszemélyes, egyedi formavilágú ülőalkalmatosság, mely beleillik a klasszikusan berendezett nappalikba és a modern stílusú helyiségekbe is. Az extra kényelmet a bal oldalt található rugós mechanikával működő relax funkció adja meg, melyhez síkrugós és szivacsos ülőfelület, valamint magas háttámla és ideális magasságú kartámla járul hozzá. Igazán kis helyet foglal, mini nappalik legideálisabb darabja lehet a maga 150×85 centiméteres helyigényével.