Fürdőruhák molett hölgyeknek

Minden hölgynek joga, jól hallották joga van ahhoz, hogy csinos legyen strandon, és jól érezze magát egyberészes vagy épp apró bikinijében. Kicsit beszéljünk azon molett hölgyekről, akik a manöken alkatú nők mellett feszengve érzik magukat, ne tegyék, hisz ez a lehető legrosszabb, amit tehetnek önmagukkal. Mindig legyenek magabiztosak a strandon, húzzák ki magukat, még akkor is, ha véletlenül Palvin Barbival találkoznak, hisz minden nő gyönyörű és egyedi, utánozhatatlan. Inkább készítsenek vele egy közös fotót, amennyiben megengedi, se soha senkivel se hasonlítsák vagy mérjék össze magukat.

Tudom, hogy mi nők erre hajlamosak vagyunk, de ne romboljuk az önbizalmunkat és másét sem. Ahogy nincs két egyforma műtárgy, ugyanúgy nincs két egyforma nő sem. Jegyezzék meg hölgyeim a következőket: Nem a centik, nem a kilók számítanak, nem is az, hogy a lehető legdrágább legyen a fürdőruhánk hanem az, hogy vállaljuk fel önmagunkat és legyünk merészek, bátrak a színek és formák tekintetében.

Aki kissé szégyenlős az tegyen fel egy oly divatos és a fölös kilókat takaró meseszép standkenőt, vagy srandruhát, és már készen is áll az egész, vagy épp félnapos strandolásra attól függően, hogy ki mennyire bírja a hőséget. Vannak olyan napimádó hölgyek, akik egésznap napoznak, míg szép számmal akadnak olyan nők is, akik inkább a vízben fürdőznek egész napon keresztül. Soha ne szégyelljük idomainkat, melyeket a teremtő adott nekünk.

Ha nagy a mellünk, persze figyeljünk oda, milyen fürdőruhát választunk, nehogy közönséges hatást váltsunk ki másokból, vagy épp irigységet. Aki olyan szerencsés hogy dús keblekkel áldotta meg az anyatermészet az ne szégyellje, ugyanakkor ne feszegesse a határokat, és tartózkodjon a push-up-os felsőrészektől. Ha már ilyen bő kezűen kaptunk a jóból, ami lehet valaki szerint inkább átok, mint áldás, akkor nem kell elrejtenünk, hisz ez a strandon lehetetlen, de ne hangsúlyozzuk ki a kelleténél jobban sem, ha tehetjük, maradjunk diszkrétek és visszafogottak. Mindig a visszafogottság a legfontosabb, ha divatról beszélünk.

A strandon is legyünk óvatosak mind a színekkel, mind pedig a mintákkal, főleg ha van rajtunk pár fölös kiló, mert a nagy minták, a csípőbugyik, és a háromszög alakú felsők nem biztos, hogy olyan jól mutatnak rajtunk, mint, ahogy azt mi elképzeltük vagy megálmodtuk egy szép napon. A tükör viszont mindig, minden esetben legyen jó barátunk és tükörképünkkel alakítsuk ki a lehető legjobb kapcsolatot, hisz ez mérvadó akkor, amikor belebújunk a bikinibe, vagy ha szégyenlősebbek vagyunk, akkor a csodaszép egyberészes fürdőruhába.

A tankinik is nagyon csinosak tudnak lenni, de csak ha megfelelően viseljük azokat. Ha a nem csontsovány Marilyn Monroe vállalta a fürdőruhát és férfiak milliói ábrándoztak róla, akkor mi is megtehetjük mindezt, hiszen nem kell manökennek lenni a bikinihez, nyugodtan viseljük 70 kg felett is, persze fontos, hogy ehhez milyen magasak vagyunk, mert nem mindegy az sem, hogy 172 cm magasra nőttünk vagy csak 150 cm-re. Itt is fontos a bőrszínünk, és ha azt akarjuk, hogy vékonyabbnak tűnjünk, akkor a strandszezon kezdete előtt járjunk el szoláriumba, mert a szép barna bőr eleve karcsúsít, na meg a megfelelő szín, anyagvastagság, valamint a bikini mintázata.

A fehér szín már az átlagos alkatú hölgyeket is erősíti, így azt ne válasszuk, azonban a vörös vagy piros remek választás lehet a molett nők esetében is. Ami még előnyös, ha a felső és alsó más mintázatú, mert tereli a figyelmet a problémás részekről és oda irányítja, ahol a legkarcsúbbak vagyunk, vagy ha kedvünk úgy tartja mesés dekoltázsunkra, de persze csak minimálisan, visszafogottan. A lényeg: Az légy, aki vagy és érezd jól magad!