Akciós személyi kölcsön már csak ebben a hónapban!

Már csak négy hetük van azoknak, akik személyi kölcsönben gondolkodnak, és szeretnék azt kedvezményesen, az év végi akcióban igénybe venni. Sokan a karácsonyi kiadásaik fedezésére vesznek fel személyi hitelt, de ne feledjük, karácsony után is van élet, s próbáljunk ne csak az ünnepekre gondolni!

Ha például Ön szeretné a lakását kicsit felújítani, vagy új autó vásárlásában gondolkodik, esetleg háztartási gépet, bútort venne, s mindezt tavaszra tervezi, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy nem célszerűbb –e most, néhány hónappal előbb igénybe venni a személyi kölcsönt, ám kedvezményes feltételekkel, akciós kamatokkal, vagy esetleg ajándéklehetőségekkel. Lehet, hogy tavasszal már csak drágábban juthat ugyanezekhez a hitelekhez, így lehet, hogy érdemes kihasználni még az idei évből hátralévő néhány hetet, mert lehet, hogy így súlyos tízezreket, esetleg százezreket is nyerhetünk.

Milyen akciók vannak 2015 év végén a személyi kölcsön piacon?

A CIB Bank kínálja a legkedvezőbb lehetőséget idén decemberben: A most igényelt hitelek esetében minden decemberben elengedi az aktuális törlesztőrészletet egészen a futamidő végéig, azaz évi 11 hónapon keresztül kell csak törlesztenünk. Lássuk be, hogy ez rendkívül jó lehetőség.

A Raiffeisen és a Citibank most ajándékokkal kedveskedik a személyi kölcsönt igénylőknek: A Raiffeisen 20.000 forint értékű Sodexo ajándékutalványt, míg a Citibank Samsung táblagépet, vagy 50.000 forint értékű utazási utalványt ajándékoz december 31.-ig a személyi kölcsöne mellé.

A Magyar Posta az FHB személyi kölcsönét kínálja akciósan, akik ez év december 31. napjáig nyújtják be igényüket, nekik nem kell folyósítási jutalékot fizetni.

AZ OTP bank a gyorsasággal igyekszik ügyfeleit magához csalogatni, illetve megtartani: pozitív hitelbírálat esetén egy órán belül az Ön számláján van a pénz! Igazi segítséget jelent ez a sürgős problémák esetében.

További kedvező feltételek minden banknál

A bankok a személyi kölcsöneiket természetesen szabad felhasználásra kínálják, így Önnek lehetősége nyílik valóra váltani régóta tervezgetett álmait: Egy családi utazást, lakás felújítást, gépkocsi vásárlást, szépészeti orvosi beavatkozást, bármi egyebet, melyet önerőből nem tud finanszírozni. További előnyük még a személyi hiteleknek, hogy forint alapon folyósítják azokat, és fix kamattal. Így Ön előre tud tervezni: a futamidő végéig fix kamattal, fix törlesztőrészlettel tud számolni, azaz minden hónapban ugyanannyit kell megfizetnie a banknak törlesztőrészletként.

Ha több pénzre van szüksége annál, mint amit a bank maximálisan megállapít, akkor lehetőség van adóstárs bevonására, és ha ő is megfelel a bank feltételeinek, és le tud igazolni annyi jövedelmet, amennyit a bank minimálisan előír, akkor lehetőség van a hitelösszeg növelésére. Jó lehetőség ez például házastársak esetében, a két jövedelemmel együtt magasabb hitelhez juthatnak.

Ha a közeljövőben Ön személyi kölcsön igénylésben gondolkodik, akkor érdemes átgondolnia az év végi akciós feltételeket!